Když jsem viděla tento recept, musela jsem ho zkusit. Rychlovka s čokoládou a ovocem. A jasně, že to byla tutovka pro holčičky i mě. Ideální na snídani nebo svačinku s sebou. My měli tyto banány v těstíčku o víkendu na výletě v Praze a chutnalo nejen nám. Vyzkoušíte?
Troubu si předehřejeme na 180 stupňů.
Banány si podélně rozpůlíme a uprostřed vydlabeme žlábek.
Naplníme ho ve vodní lázni rozehřátou čokoládou a přidáme ovoce (větší ovoce nakrájejte na menší kousky).
Listové těsto si na výšku nakrájíme na 4 pásky. Každým páskem opatrně obmotáme jeden banán.
Takto zamotané banány dáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vajíčkem a dáme péct.
Pečeme dozlatova přibližně 20 minut.
Poté necháme vychladnout a podáváme. Na ozdobu můžete pocukrovat/pocákat čokoškou a přidat ještě ovoce.
Dobrou chuť.