Po delší době opět jeden recept pro vás a to na salát, který miluju, protože je opravdu chutný, rychlý na přípravu a můžete si ho vzít jen s pečivem ke svačině nebo večeři. Většinou si ho plánuji tak, že den předem peču kuře a použiji z něj zbylé maso. Takže nemusím péct nadvakrát. Ušetření trochu toho času, obzvlášť teď během pečení cukroví, se docela hodí.
Upečené kuřecí maso si oberte od kostí a nakrájejte ho na malé kousky, které dáte do mísy.
Přidejte sterilovaný celer (já používám najemno řezaný) a sterilované okurky, které nakrájíte na malé kostičky.
Následně do salátu dáte majonézu a zakysanou smetanu, lžičku hořčice, promícháte a dochutíte solí a pepřem.
Na závěr posypejte nasucho praženými piniovými oříšky a nechte hodinu v lednici vychladit, aby se chutě spojily.
A pak už jen můžete podávat, s pečivem.
Dobrou chuť.
Z daného množství jsem měla 4 porce.