Cottage bulka se vám bude hodit, když nemáte pečivo. Snadno si ji totiž nachystáte doma a ještě je plná bílkovin. Nejlepší je první den a obložit si ji můžete tím, co máte nejraději.
Troubu si předehřejeme na 170 stupňů.
Cottage sýr si přeceďte a nechte vykapat všechnu přebytečnou tekutinu. A až pak ho dejte do misky. Přidejte vajíčko, mouku, sůl a prášek do pečiva a vše promíchejte.
Ideálně rukama uhněťte těsto, které bude nelepivé. Nechte ho 10 minut odpočinout.
Dejte si trošku mouky na pracovní desku, těsto si rozdělte na tři díly a z každého pak vyválejte bochánek.
Bochánky dejte na plech s pečícím papírem, potřete bílkem, posypte kmínem, sezamovým semínkem a hrubozrnnou solí a dejte péct.
Pečte 35-40 minut dozlatova.
Dobrou chuť.