Miluju francouzské toasty. Je to moje oblíbená sladká snídaně, ale i svačina. Dokážu si je představit i na večeři. Toasty jsem připravila z domácího toastového chleba a i Gábi moc chutnaly. V některých receptech najdete francouzské toasty z vánočky, no proč by ne. Postup bude stejný. Připravila jsem pro vás verzi pro děti od 9 měsíců a od 1 roku. Kdo má taky rád tyto toasty? Vyzkoušíte zítra k snídani?
Do misky si dáme vajíčka a vyšleháme je metličkou. Poté přidáme mléko, skořici, vanilkovou pastu a vše promícháme.
Na nepřilnavou pánev si dáme lžičku ghí a rozetřeme. Poté ji rozpálíme.
Toastový chleba si nakrájíme na plátky. Každý plátek z obou stran ponoříme do připravené směsi. Následně dáme toastový chleba na pánev a smažíme dozlatova z obou stran.
Servírujeme s javorovým nebo čekankovým sirupem a ovocem.