Výborný jablkový crumble, který si můžete dát na snídani či svačinu. Má trošku podzimní nádech díky jablkům a skořici, ale tuto kombinaci já můžu celý rok. Když doplníte bílý jogurt nebo tvaroh, budete mít super jídlo nachystané za pár minut.
Troubu si předehřejeme na 170 stupňů.
Jablka si nakrájíme na kostičky a dáme do malých zapékacích misek. Zakápneme citrónem. Posypeme polovinou skořice a hřebíčku. přihodíme polovinu nasekaných ořechů.
V misce si rozmícháme vločky, máslo, čekankový sirup, zbytek skořice a ořechů a vše dobře promícháme.
Poté tuto směs navrstvíme na jablka a upěchujeme. Dáme na 30 minut péct.
Podáváme s jogurtem nebo tvarohem na snídani či svačinu.
Dobrou chuť.