K ovoci a zelenině jsme po týdnu a půl přidali i maso. Začali jsme králíkem a pokračovali mletým hovězím.
K ovoci a zelenině, jehož přípravu najdete v předchozím receptu jsme po týdnu a půl přidali i maso. Začali jsme s králíkem a poté přidali mleté hovězí maso.
Králíka je možné připravit v páře. Délka vaření záleží na velkosti masa, já jsem vařila zhruba 5 cm dlouhé a 1 cm široké kousky králíka v páře 40min.
Po nějaké době jsem začala maso spíše jen péct v zapékací mističce s kojeneckou vodou a kouskem ghí, protože mi přišlo mnohem měkčí a bylo tedy snadnější ho pro dceru jen dásněmi žužlat a papat. Králíka nebo kuřecí maso jsem pekla většinou 1 hodinu na 180 stupňů.
Mleté hovězí jsem pekla 1,5h na 180 stupňů v zapékací misce s kojeneckou vodou a kouskem domácího másla ghí. Poté co maso zchladlo jsem vytvořila válečky z masa, které si dcera mohla ožužlávat.