Nepečený nutella cheesecake, to je dezert, který připravíte rychle a ani rozpalovat troubu nemusíte. Já jsem ho nachystala jako rychlovku minulý víkend ke známým a chutnal všem včetně dětí. No nedivím se, nutella je vždycky dobrej nápad.
Sušenky si rozmixujeme dohladka, přidáme rozehřáté máslo a promícháme. Do formy vyložené pečícím papírem vsypeme sušenkovou směs a rukou upěchujeme.
Dáme na půl hodiny do mrazáku a mezitím si připravíme krém.
Smetanu dáme do šlehače s balónovou metlou a vyšleháme ji dotuha. Vyměňte balónovou metlu za metlu se stěrkou a po částech zašlehávejte na malé otáčky mascarpone, následně cukr a jako poslední nutellu.
Korpus vyndejte z mrazáku, na něj navrstvěte připravený krém, posypejte nasekanou čokoládou a dejte minimálně na hodinu do lednice.
A můžete podávat.
Dobrou chuť.