Mám pro vás další ultra jednoduchý a rychlý recept, který oceníte třeba dnes na večeři. Nachystáno budete mít do 30 minut. Moje holky tortilly milujou. Nejčastěji chtějí šunku/sýr, ale tentokrát zvolily lososa. A vy si ho můžete nachystat podle tohoto receptu také.
Na pánvičku si dejte filet lososa (dala jsem i s očištěnou kůží), zakápněte oliváčem/ghí, posypte petrželkou a podlijte vodou a dejte na střední plamen pod pokličku podusit. Rybka bude do 20 minut hotová.
Mezitím si nakrájejte mozzarellu na tenké plátky, připravte kukuřici (případně nakrájejte rajčátka na plátky) a rozpalte kontaktní gril.
Jakmile máte rybku podušenou, odstraňte kůži a rybku vidličkou rozmačkejte a zkontrolujte, zda nemá kosti.
Přidejte lučinu a vše promíchejte.
Připravte si tortillu. Dětem ji krájím na půlku a překládám do trojúhelníku. Na další možnosti jak složit tortillu mrkněte do mého staršího reelska.
Část tortilly pomažte lososovou směsí, přidejte kukuřici, přeložte a jako poslední dejte mozzarellu. Tortillu přehněte a dejte zapéct do kontaktního grilu. A je to.
Dobrou chuť.