Velikonoční nádivka s vločkami, fit verze ke klasice, kterou tu už máte. Na nádivce si pochutnala i Gábi. Nádivku můžete podávat třeba s vařenými brambory a okurkovým salátem, tak ji máme nejraději i my. Taky doma připravujete nádivku na Velikonoce?
Troubu si předehřejeme na 180 stupňů.
Žloutky si oddělíme od bílků. Bílky si vyšleháme do tuhého sněhu. Žloutky si vyšleháme vidličkou. Přidáme k nim mléko, ovesné vločky, osolíme, opepříme a přidáme trošku nastrouhaného muškátového oříšku a promícháme.
Pak je směsi přidáme na kostičky nakrájené maso.
K bílkům přidáme nakrájené zelené rostlinky, já jsem použila baby špenát a lehce vmícháme. Nakonec přidáme i směs s masem a opatrně smícháme se sněhem. Pečeme 30-40minut v zapékací míse vyložené pečícím papírem.
Dobrou chuť.